AAI Centrum de Klimop

Mijn naam is Wieke en ik ben werkzaam bij de Klimop als Kinder- & Jeugdpsycholoog en Equine assisted coach level 2. In januari 2015 heb ik Paulien en De Klimop leren kennen en dit was direct ook mijn eerste kennismaking met therapie met dieren. Als psycholoog is het voor mij een voorrecht om dieren in het behandelproces te mogen betrekken omdat hun helende werking op de cliënten één van de mooiste dingen is in therapie als je het mij vraagt!

Naast De Klimop ben ik werkzaam geweest als psycholoog bij Praktijk Van Waterschoot. Daardoor zijn deze twee praktijken een samenwerking aangegaan. Dit houdt in dat niet alleen de kinderen van De Klimop, maar ook  kinderen van Praktijk Van Waterschoot therapie met paarden kunnen volgen. Ik zie dit als een geweldige ontwikkeling voor de behandelingen!

Naast mijn werkzaamheden hier heb ik ook nog een eigen bedrijf, namelijk Paardenontmoeting. Paardenontmoeting zet coachen met paarden in voor volwassenen, zodat zij ervaringsgericht en oplossingsgericht met hun coach- of hulpvraag aan de slag kunnen. De sessies voor volwassenen vinden tevens plaats op het terrein van de Klimop met onze geweldige paarden. Kom je ons eens ontmoeten?