AAI Centrum de Klimop

Sharon

Sharon

Stagiaire
Hallo, Ik ben Sharon Appermans, een 22-jarige dierenliefhebber! Ik studeer binnenkort af als studente Orthopedagogiek op de UCLL te Diepenbeek (België). In mijn vrije tijd vind je mij bij mijn paardje Safarah of trek ik erop uit met m’n hond Ischa. Die passie voor dieren wil ik in de toekomst graag combineren met jongeren. Een stage bij De Klimop is voor mij dan ook een unieke kans: van België naar Nederland én theorie toepassen in de praktijk. Ik kijk er nu al naar uit om nieuwe kennis op te doen en mijzelf te zien groeien tijdens deze stage.
Kim

Kim

Stagiaire

Mijn naam is Kim van den Berg, 22 jaar en ik studeer Diermanagement aan de Hogeschool Van Hall Larenstein. Dit schooljaar loop ik 5 maanden stage bij A.A.I. centrum De Klimop. Tijdens mijn opleiding heb ik mijzelf al verdiept in de sector dieren in de zorg. Op De Klimop kan ik de geleerde theorie in de praktijk brengen en mijzelf verder ontwikkelen in het inzetten van dieren en het begeleiden van kinderen. Zelf ben ik van kleins af aan altijd al bezig geweest met dieren. De combinatie van dieren inzetten bij kinderen leek mij heel interessant en waardevol, waardoor ik gekozen heb voor een stage bij De Klimop.

Allisha

Allisha

Stagiaire

Ik ben Allisha Jelier en ik ben 20 jaar. Ik ben een enorme dierenvriend en ik breng mijn tijd graag door bij mijn eigen paard. Ik ben creatief, geniet er van om buiten te zijn en ook ga ik graag op reis. Ik studeer Pedagogiek aan de HZ in Vlissingen. Om de theorie in de praktijk te leren brengen mag ik dit schooljaar stage lopen bij A.A.I centrum de Klimop. Ik kijk er naar uit om met de kinderen aan het werk te gaan en te ervaren hoe dieren hierbij kunnen helpen. Ik hoop op een gezellig leerzaam jaar waarin ik veel kinderen mag helpen en mezelf kan ontwikkelen.

Natasja

Natasja

Stagiaire

Mijn naam is Natasja Leeflang-van Hout. Ik woon met mijn man en onze dochter Jasmijn in een woonboerderij, samen met onze kat, twee honden en drie (grote) pony’s. Ik ben heel graag buiten. Ik geniet ervan om met de paarden of honden naar het bos te gaan. Ook werk ik graag in de tuin. Maar lekker lui met een boek op een strandstoel vind ik ook heerlijk 😉
Ik ga dit schooljaar stage lopen bij De Klimop in het kader van mijn studie Toegepaste Psychologie. Het lijkt mij heel erg waardevol om te leren hoe dieren ingezet kunnen worden om ervoor te zorgen dat kinderen meer grip krijgen op hun omgeving en zichzelf. En dat kinderen zich daardoor weer veel prettiger kunnen voelen. Ik heb er heel veel zin in om op De Klimop mijn beste beentje voor te zetten…

Nynke

Nynke

Stagiaire

Mijn naam is Nynke Tjepkema, ik ben 22 jaar. Ik kan erg genieten van hoe kinderen zo eigen en echt zichzelf zijn, van de natuur met al zijn mooie dieren en het maken van reizen naar avontuurlijke bestemmingen, Dit jaar ga ik een deel van mijn masterstage Orthopedagogiek vanuit de Radboud Universiteit bij De Klimop lopen. Ik ben heel enthousiast om na vooral theorie deze nu toe te mogen passen in de praktijk en op die manier ook nog veel meer te gaan leren. De bijzondere band tussen kind en dier is me altijd opgevallen en het lijkt me geweldig om hiermee te gaan werken. Ik hoop erop dat ik tijdens mijn tijd op de Klimop samen met de dieren op een leuke manier de beste kanten van de kinderen naar boven kan halen.

Demi

Demi

Stagiaire
Mijn naam is Demi Magielse. Ik ben 18 jaar oud en studeer Pedagogiek aan Fontys in Tilburg. Voor mijn 2e schooljaar, mag ik 2 dagen in de week stage lopen bij De Klimop. Ik ben erg benieuwd naar de combinatie van kinderen met dieren, het is natuurlijk speciaal om kinderen te kunnen helpen met behulp van dieren. Bovendien kijk ik er naar uit om mijzelf beter te ontwikkelen binnen de Klimop. De afwisseling tussen de individuele begeleiding en het werken op de groep trekt mij heel erg aan. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn stage bij De Klimop te lopen.
Lotte

Lotte

Stagiaire

Mijn naam is Lotte Mulders, 21 jaar en ik studeer Pedagogiek aan de Fontys Hogeschool in Den Bosch. Ik ga bij de Klimop mijn derde en vierdejaars stage lopen, wat betekent dat je mij hier anderhalf jaar kan vinden. De belangrijkste reden waarom ik deze stage ben gaan doen is het werk in de zorg te kunnen combineren met dieren. Ik ben dan ook heel blij dat ik deze mogelijkheid heb gekregen bij de Klimop. Zelf ben ik dan ook echt dol op dieren. Wij hebben  thuis twee honden en een kat.  Verder rijd ik vanaf mijn zevende paard, waar ik erg van geniet. De omgang met dieren heeft mij veel positieve ervaringen opgeleverd en ik zie het dan ook als een leuke uitdaging om met de kinderen aan de slag te gaan en hun dezelfde positieve ervaring te geven!

Bo

Bo

Stagiaire
Mijn naam is Bo Reijnders en ik ben 18 jaar. Ik doe de opleiding Sociaal Werk MBO niveau 4 op het Vitalis college. Dit jaar heb ik stage mogen lopen bij A.A.I. Centrum de Klimop. Ik vind het een erg leuke stage plek en leer hier veel nieuwe dingen over de kinderen en de dieren. Ik vind het erg leuk hoe de Klimop met behulp van dieren te werk gaat.
Ik sta vooral op de groep bij De Klimop en ook loop ik mee bij de individuele begeleidingen. Ik vind het zo leuk dat ik volgend schooljaar hier nog een jaar stage ga lopen, waardoor ik nog veel meer dingen kan leren en mezelf kan ontwikkelen tot sociaal werker.