AAI Centrum de Klimop

Daphne

Daphne

Stagiaire
Mijn naam is Daphne Pas (21 jaar) en ik studeer Health & Social Work aan de Associate Degrees Academie in Roosendaal. In het eerste jaar van mijn opleiding loop ik stage bij De Klimop waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik heb voor deze stageplaats gekozen omdat ik het werk in de zorg, gecombineerd met dieren erg leuk vind. Al van jongs af aan ben ik dan ook een echte dierenfan. Thuis hebben wij twee honden en een paard. Voor mij is het werken met dieren zeer ontspannend. Doordat paarden zo goed zijn in spiegelen, vind ik het erg leuk om te zien dat ze kinderen op deze manier goed kunnen helpen in hun proces. Gedurende mijn stage verwacht ik hier nog veel meer van te kunnen leren.
Charita

Charita

Stagiaire

Hallo! Mijn naam is Charita Guardeno en ik ben 19 jaar oud.

Ik studeer de opleiding Pedagogisch Educatief Professional bij Fontys Hogeschool in Tilburg.  Ik zit inmiddels in het laatste jaar. Wat betekent dat ik hier mijn afstudeerstage loop. De reden dat ik bij De Klimop stage ben gaan lopen is dat ik zowel het werken met dieren als het werken met kinderen afzonderlijk al fantastisch vind. En waar kun je deze 2 passies beter combineren dan bij De Klimop! Ik ben blij met deze kans en ik hoop dit jaar veel bij te leren en te zien wat de invloed is van dieren bij het helpen van kinderen.

Lotte

Lotte

Stagiaire

Mijn naam is Lotte Mulders, 21 jaar en ik studeer Pedagogiek aan de Fontys Hogeschool in Den Bosch. Ik ga bij de Klimop mijn derde en vierdejaars stage lopen, wat betekent dat je mij hier anderhalf jaar kan vinden. De belangrijkste reden waarom ik deze stage ben gaan doen is het werk in de zorg te kunnen combineren met dieren. Ik ben dan ook heel blij dat ik deze mogelijkheid heb gekregen bij de Klimop. Zelf ben ik dan ook echt dol op dieren. Wij hebben  thuis twee honden en een kat.  Verder rijd ik vanaf mijn zevende paard, waar ik erg van geniet. De omgang met dieren heeft mij veel positieve ervaringen opgeleverd en ik zie het dan ook als een leuke uitdaging om met de kinderen aan de slag te gaan en hun dezelfde positieve ervaring te geven!